… έδρα του σταθμού…

ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ 97,3 FM STEREO

ΝΗΡΕΩΣ 58, ΤΚ 32003, ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΤΗΛ. : 0267 041311, FAX: 0267 041310

e-mail: r-enosi@otenet.gr

ιδιοκτησία …

Ο σταθμός είναι μη κερδοσκοπική επιχείρηση, ανήκει στους 1200 εργαζομένους μέλη του σωματείου ΕΝΩΣΗ στην εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος.

εμβέλεια ραδιοφωνικού σταθμού

Μας ακούν σ’ όλη τη Βοιωτία, Φωκίδα, τμήματα νομών Αχαΐας, Φθιώτιδος, Εύβοιας και γενικά σ’ όλα τα παράλια του Κορινθιακού κόλπου.

… τεχνικές προδιαγραφές…

Η ισχύς του σταθμού είναι 2,5 KW και εκπέμπουμε στερεοφωνικά στη συχνότητα των 973 μεγακύκλων.

Η κεραία του σταθμού είναι τοποθετημένη σε υψόμετρο 1800μ. παρέχοντας του τη δυνατότητα να έχει το πλεονέκτημα μεγαλύτερης εμβέλειας και καλής απόδοσης .

… στούντιο…

Το ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ εκτός του άριστου πομπού, διαθέτει τοπλέον σύγχρονο εξοπλισμό με τα τελειότερα μηχανήματα στα στούντιο εκπομπής, προεργασίας και  παραγωγής διαφημιστικών μηνυμάτων.

… το πρόγραμμα …

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας ο σταθμός μας απέκτησε μια μεγάλη ακροαματικότητα που στηρίχθηκε στο άριστο προσωπικό που διαθέτει, στην αντικειμενική ενημέρωση, στα εξαιρετικά του μουσικά προγράμματα και ρεπορτάζ.

Το ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ είναι δημοσιογραφικός σταθμός, ποικίλης μουσικής. Όλο το 24ωρο μεταδίδει όλα τα είδη μουσικής με ζωντανά προγράμματα.

…σκοπός…

Σκοπός της εταιρείας είναι η ίδρυση και λειτουργία ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στο νομό Βοιωτίας, που θα καλύπτουν με τις εκπομπές τους σ’όλο το νομό αυτό και ειδικότερα στην περιοχή της Παραλίας Διστόμου της Επαρχίας Λιβαδειάς, όπου και η έδρα της εταιρείας, θέματα που ανάγονται στην εξυπηρέτηση των εργαζομένων γενικά, στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος, καθώς και στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη όλου του κοινού της περιοχής. Σκοπός της εταιρείας είναι επίσης η έρευνα και η μελέτη διαφόρων εργασιακών θεμάτων, καθώς και η διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων, εκδηλώσεων, προγραμμάτων κλπ, που θα αφορούν στα παραπάνω πεδία έρευνας και μελέτης.