Νέα της Aυτοδιοίκησης

Aftodioikisi.gr
 • Σκύλος κατασπάραξε την 43χρονη ιδιοκτήτρια του
  Ένα Staffordshire μπουλ τεριέ είναι ο σκύλος που κατασπάραξε την 43χρονη ιδιοκτήτρια του,, Louise Caygill, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λίβερπουλ! Η γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα της από τις δαγκωματιές του σκύλου της, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι, με βάση τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, ο θάνατος της 43χρονης προήλθε από το σκύλο της, που στην κυριολεξία την κατασπάραξε, αλλά οι Αρχές βρίσκονται ακόμα εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων και μιας σειράς άλλων τεστ. Πάντως, η αστυνομία πήρε ήδη το σκύλο, ο οποίος θανατώθηκε με ευθανασία. Η άτυχη γυναίκα είναι το τέταρτο άτομο που χάνει τη ζωή της από σκυλί ράτσας μπουλ τεριέ στην ίδια περιοχή, από το 2007. Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2007 η πεντάχρονη Ellie Lawrenson έχασε τη ζωή της από δάγκωμα σκύλου της ίδιας ράτσας, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη στον τετράχρονο Paul Massey, το Νοέμβριο του 2009. Τον περασμένο Μάιο ο 79χρονος βετεράνος του στρατού, Clifford Clark, κατασπαράχθηκε από τον πεινασμένο σκύλο του γείτονά του, που πήδηξε τη μάντρα και μπήκε στην κουζίνα του από την πίσω πόρτα. Συνολικά, στη Βρετανία έχουν χάσει την ζωή τους 17 άτομα από δαγκώματα σκύλων από το 2005. Πάντως, η Laura Vallance, από τη βρετανική φιλοζωϊκή οργάνωση «Dog’s Trust», δήλωσε με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, ότι «δεν έχει σημασία σε ποια ράτσα ανήκει ένας σκύλος, επειδή κάθε ράτσα είναι επικίνδυνη σε λάθος χέρια».
 • Γιoς 56χρονης: Αυτός που έκοψε το ρεύμα άκουσε τα αλάρμ (βίντεο)
  Τη ΔΕΗ καταγγέλλει ο γιός της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας που έχασε την ζωή της στα Χανιά από διακοπή της ηλεκτροδότησης στο μηχάνημα που την υποστήριζε. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Ποποδάκης αποκάλυψε πως το ρολόι της ΔΕΗ βρίσκεται δίπλα από το δωμάτιο της μητέρας του αφήνοντας αιχμές για τον υπάλληλο που προχώρησε στη διακοπή. «Το ρολόι ήταν ακριβώς δίπλα. Όποιος έκοψε το ρεύμα θα μπορούσε κατά 99% να ακούσει τα αλάρμ και να αναρωτηθεί», λέει ο κ. Ποποδάκης. Παρέμβαση για το ζήτημα έκανε και ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, ο οποίος διευκρίνισε πως η χορήγηση της σύνταξης προς την άτυχη 56χρονη διεκόπη μετά από επανεξέταση των κριτηρίων από τον ΟΑΕΕ.
 • Απογειώθηκαν οι βάσεις των σχολών– Από 200 ως και 800 μόρια πιο πάνω οι περιζήτητες σχολές και στην περιφέρεια
  Σημαντική άνοδο στις βάσεις στην περιφέρεια δείχνει η επεξεργασία των τελευταίων στοιχείων. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο εκτιμάται ότι λόγω των μετεγγραφών θα σημειωθεί εκρηκτική άνοδος σε αρκετές σχολές. Συγκεκριμένα, αναμένεται σημαντική άνοδος 200 μόρια στη Νομική Αθηνών, ενώ στο δεύτερο επιστημονικό πεδίο εκτιμάται ότι θα υπάρξει άνοδος 800 μόρια σε πληροφορική, μαθηματικό και φυσικό. Στα 19.200 μόρια εκτιμάται η Ιατρική Αθηνών, αναμένεται σημαντική άνοδος στις πολυτεχνικές σχολές, ενώ στα επίπεδα του 2013 θα διαμορφωθούν οι περισσότερες οικονομικές σχολές στο πέμπτο επιστημονικό πεδίο. -Στο πρώτο πεδίο τα στοιχεία δείχνουν αυξήσεις ως 200 μόρια στις Νομικές, αλλά και πτώση από 100 ως και 300 μόρια στα Παιδαγωγικά. -Στο δεύτερο πεδίο αναμένεται πραγματική απογείωση στις βάσεις των τμημάτων πληροφορικής, Μαθηματικών αλλά και Φυσικής. -Στο τρίτο πεδίο υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η Ιατρική Αθηνών θα φτάσει κοντά στα 19.200 μόρια ενώ μεγάλη αθα είναι η αύξηση και για την Οδοντιατρική και τη Φαρμακευτική. -Στο τέταρτο πεδίο σημαντική αναμένεται να είναι η αύξηση στις πολυτεχνικές σχολές, όμως οι στρατιωτικές αναμένεται να είναι στα περυσινά επίπεδα. -Σε επίπεδα 2013 όμως αναμένεται να κινηθούν και οι βάσεις των Οικονομικών σχολών του 5ου πεδίου. Για παράδειγμα, οι βάσεις εκτιμάται ότι θα κινηθούν ως εξής: Νομική Κομοτηνής: 18.000 – 18.100 μόρια Ψυχολογία Θεσσαλονίκης: 18.080 – 18.100 Μαθηματικό Ιωαννίων: 13.5050-13.650 Φυσική Ιωαννίνων: 14.000 – 14.100 Χημεία Ιωαννίνων: 15.000 – 15.100 Πληροφορική Θεσσαλονίκης: 16.250-16.350 Βιολογία Θεσσαλονίκης: 17.850 – 17.950 Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Αλεξναδρούπολης: 17.300-17.400 Ιατρικής Ιωαννίνων: 18.700-18.800 Κτηνιατρικής Καρδίτσας: 17.900 – 18.000 Φαρμακευτική Πάτρας: 18.200-18.300 Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών Ξάνθης: 16.600-16.700
 • Σοκ στη Μοσούλη: Υποχρεώνουν σε κλειτοριδεκτομή όλες τις γυναίκες από 11 έως 46 ετών
  Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους διέταξαν όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια ηλικίας 11 έως 46 ετών στην πόλη Μοσούλη του Ιράκ και γύρω από αυτή να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων, όπως ανακοίνωσε ο ΟΗΕ. «Είναι μια φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) του Ισλαμικού Κράτους για την οποία μόλις ενημερωθήκαμε», δήλωσε η Ζακλίν Μπάντκοκ, η μόνιμη συντονίστρια ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ στο Ιράκ, σε βιντεοσύνδεση με τη Γενεύη από την Αρμπίλ. «Είναι κάτι πολύ καινούργιο για το Ιράκ και κυρίως για αυτή την περιοχή. (Μας) προκαλεί μεγάλη ανησυχία και πρέπει να αντιμετωπιστεί», υπογράμμισε η Μπάντκοκ. Ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων των γυναικών δεν ήταν ένα συχνό φαινόμενο στο Ιράκ μέχρι τώρα, αλλά αφορούσε μόνο «μερικές απομονωμένες περιοχές», σημείωσε η ίδια. «Αυτή δεν είναι επιθυμία του ιρακινού λαού ή των γυναικών του Ιράκ σε αυτές τις ευάλωτες περιοχές που είναι γεμάτες τρομοκράτες», πρόσθεσε. Η Μπάντκοκ επεσήμανε ότι δεν διαθέτει ακριβή στοιχεία σχετικά τον αριθμό των γυναικών που αφορά το διάταγμα αυτό του Ισλαμικού Κράτους, όμως ανέφερε ότι βάσει των εκτιμήσεων του ΟΗΕ «4 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες ενδέχεται να επηρεάζονται». Εξάλλου η αξιωματούχος του ΟΗΕ δήλωσε ότι δεν παραμένουν παρά «περίπου 20 οικογένειες χριστιανών στη Μοσούλη», οι οποίες λαμβάνουν την υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων όπως η Caritas. Κάποιες από τις οικογένειες έχουν ασπαστεί το Ισλάμ, ενώ άλλες προτίμησαν να πληρώσουν το πρόστιμο που επέβαλε το ΙΚ στους χριστιανούς, πρόσθεσε η Μπάντκοκ. Προς το παρόν το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές. Πηγή: ΑΠΕ
 • Αλλάζει το σκηνικό το καιρού -Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές
  Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτκά από το μεσημέρι και μετά, οι οποίες, μάλιστα, αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο. Την ίδια ώρα ισχυροί άνεμοι εντάσεως μέχρι έξι μποφόρ αναμένεται να «σαρώσουν» το Αιγαίο. Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για σήμερα έχει ως εξής: Μακεδονία, Θράκη Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Αττική Καιρός: γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο: Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 • Το «ολίγον άδειασμα» του Κ. Μητσοτάκη για την αξιολόγηση στο Δημόσιο
  Τελικά, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου ήταν περισσότερο ενημερωμένη από τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως προς τι επρόκειτο να συμφωνηθεί μεταξύ Σαμαρά-Βενιζέλου για την αξιολόγηση στο Δημόσιο. Η βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε βελτιώσεις στο νόμο και λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι θα γίνουν βελτιώσεις μέσω εγκυκλίων. Ειδικότερα, η συμβιβαστική λύση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προβλέπει τα εξής: -Διατηρείται η ποσόστωση για τη βαθμολόγηση των υπαλλήλων. -Προβλέπεται ότι κανένας υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί βάσει της βαθμολογίας του, ούτε να υποστεί μισθολογικές κυρώσεις. -Ο αξιολογητής πρέπει να προτείνει μέτρα βελτίωσης της απόδοσης του υπαλλήλου που εμπίπτει στην κατηγορία του 15% -Να διευρυνθεί ο επιμερισμός των ποσοστών σε επίπεδο γενικής διεύθυνσης ή ακόμα και σε επίπεδο δήμου στην τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να μην αδικηθούν υπάλληλοι υψηλών προσόντων σε διοικητικές μονάδες. Ο ΥΠΔΜ εμφανίζεται ικανοποιημένος με το επιχείρημα ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και υποβαθμίζει το γεγονός ότι αναγκάζεται να κάνει εκ των υστέρων παρεμβάσεις με τις οποίες αναγνωρίζεται εμπράκτως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
 • Πακέτο 20 δισ. για αγροτικές επιδοτήσεις
  Τον νέο χάρτη των αγροτικών επιδοτήσεων 20 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015 – 2020 παρουσίασε στη Βουλή η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κερδισμένοι από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις εθνικές επιλογές αναδεικνύονται οι νέοι που εισέρχονται στην ύπαιθρο και είναι μέχρι 40 ετών. Κάθε χρόνο θα δίνονται σ΄ αυτούς 40 εκ. ευρώ και πριμ 25% στα δικαιώματά τους. Κερδισμένοι επίσης είναι οι «πράσινοι» γεωργοί που προσαυξάνουν κατά 30% την επίδότησή τους, οι κτηνοτρόφοι που αυξάνεται η επιδότησή τους, οι παραγωγοί 11 προϊόντων που παίρνουν έξτρα ενισχύσεις (διασυνδεδεμένες) ύψους 180 εκ. ευρώ και είναι τα όσπρια, τα κτηνοτροφικά ψυχανθή, τα ζαχαρότευτλα, το σκληρό σιτάρι, τα βοειδή, τα αιγοπρόβατα, το ρύζι, η βιομηχανική ντομάτα, η σποροπαραγωγή, τα πορτοκάλια και τα σπαράγγια. Επίσης ευνοούνται και οι δενδροκαλλιεργητές, οι οποίοι για πρώτη φορά επιδοτούνται για την παραγωγή τους. Χαμένοι βγαίνουν όσοι ασχολούνται με το λάδι, τον καπνό, τη σταφίδα κι εκείνοι που γενικώς είχαν πολύ υψηλά δικαιώματα την περίοδο 2000-2002. Πηγή: Έθνος
 • Οι μνημονιακές εκκρεμότητες του ΥΠΔΜ Κ. Μητσοτάκη
  Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να προχωρήσει η αξιολόγηση όλων των μη μισθολογικών προνομίων (ώρες εργασίας, όροι για τις ημέρες απουσίας, ταξιδιωτικά προνόμια κ.λπ.) και ειδικά εντός του Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα οργανογράμματα των δημόσιων φορέων, ενώ τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να υιοθετηθεί νόμος για το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Επίσης, στο Μνημόνιο αναφέρεται ότι η κυβέρνηση μαζί με την τρόικα θα επανεξετάσει τον Σεπτέμβριο «ενδεχόμενη ανάγκη ορισμού στόχων εξόδου» από το Δημόσιο, αν και από το υπουργείο ξεκαθάρισαν πως η τρόικα δεν ζητεί πλέον νέες απολύσεις. Μέσα στον Σεπτέμβριο, το υπουργείο Μεταρρύθμισης σε συνεργασία και με το Οικονομικών θα πρέπει να έχει θα πρέπει να έχει έτοιμο και το νέο ενιαίο μισθολόγιο. ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 • Πώς θα κάνετε αίτηση για τις 89.642 θέσεις στους παιδικούς σταθμούς (πίνακες)
  Από σήμερα Παρασκευή, 25 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου, θα έχουν τη δυνατότητα οι γονείς που επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους δωρεάν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση. Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (CΟURIER). Βάσει της απόδειξης του ταχυδρομείου θα αποδεικνύεται και το εμπρόθεσμο της αίτησης που θα που ορίζεται για τις 4 Αυγούστου και ώρα 14:00. Προσοχή: 1. Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται. 2. Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μιας αίτησης από οποιαδήποτε μητέρα, θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η πρώτη χρονολογικά υποβληθείσα και πρωτοκολλημένη αίτηση. 3.  Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να διατηρούν το οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό που αφορά στην αποστολή της αίτησης τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων. 4.  Με την αίτηση τους οι μητέρες θα παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για την περαιτέρω επεξεργασία (από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας) των προσωπικών δεδομένων τους, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων, που τηρούνται για τις ανάγκες υλοποίησης του παρόντος προγράμματος, για το σκοπό εξαγωγής στατιστικών δεδομένων στο πλαίσιο της διενέργειας ερευνών και της εκπόνησης μελετών για την αξιολόγηση του εν λόγω προγράμματος. 5. Στην «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωσή» τους, οι μητέρες έχουν δικαίωμα δήλωσης έως και τέσσερις (4) εναλλακτικών επιλογών Δομών, με σειρά προτεραιότητας, για εγγραφή του τέκνου τους σε Δομές της προτίμησής τους και έως δύο (2) εναλλακτικές επιλογές ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ – ΜΕΑ. 6. Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως: Για να κατεβάσετε την την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ. Για να κατεβάσετε το έντυπο ένστασης πατήστε εδώ. Για να δείτε ποιοι είναι οι παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ που εντάσσονται στο πρόγραμμα πατήστε εδώ. Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.    
 • Η αφίσα της ΝΔ για τα 40 χρόνια από την κατάρρευση της χούντας (και η απάντηση στα social media)
  Αφίσα για τα 40 χρόνια από την κατάρρευση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας κυκλοφόρησε η ΝΔ. Η αφίσα έχει μπλε χρώμα και δείχνει τον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή να χαιρετά το πλήθος βγαίνοντας από το αεροπλάνο που μόλις έχει φτάσει στην Αθήνα τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 1974. «40 χρόνια Δημοκρατία, 1974-2014. Η Νέα Μεταπολίτευση ξεκίνησε» γράφει η αφίσα.   Βέβαια, οι «καλοπροαίρετοι» του διαδικτύου έσπευσαν να αλλοιώσουν το περιεχόμενο της αφίσας παρουσιάζοντάς την με δυο εναλλακτικούς τρόπους:
 • Αποφάσεις Δ.Σ - 2014
  
  Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
  ΧείριστοΆριστο 

   

  diamoni-1

  Κατεβάστε από εδώ τον τουριστικό οδηγό διαμονής στην Αράχωβα

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
   

   

   

  ALPEN HOUSE

  22670 31970

   

  PARNASSIA

  22670 29246

   

  SANTA MARINA

  22670 31230

   

  ΑΙΓΛΗ

  22670 31767

   

  ΑΝΕΜΟΛΙΑ Β΄ (ΠΙΣΙΝΑ)

  22670 31640-44

   

  ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΝΝ Γ΄

  22670 31427

   

  ΑΡΑΧΩΒΑ ΙΝΝ Γ΄

  22670 31353, 31497, 32195

   

  ΑΣΤΕΡΩ Ε΄

  22670 31622, 31646

   

  ΛΥΚΩΡΙΑ Β΄

  22670 31180, 32132

   

  ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Γ΄

  22670 32481-2

   

  ΣΚΑΜΝΟΣ

  22670 31927

   

  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Γ΄

  22670 31046, 31024

   

   

   

   

   

   

  ΞΕΝΩΝΕΣ – ΠΑΝΣΙΟΝ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

   

   

   

   

  ΑΓΙΑΝΝΟΡΕΜΑ

  22670 31485

   

  ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝ.ΓΥΝ.

  22670 31519

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  22670 32884

   

  ΑΡΙΑΔΝΗ

  22670 31247

   

  ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ

  22670 31529

   

  ΔΗΩ

  22670 32472

   

  ΔΡΥΑΔΕΣ

  22670 32303

   

  ΔΩΜΑ

  22670 31119

   

  ΕΓΚΑΡΣΙΟΣ

  22670 31810

   

  ΕΝ ΟΙΚΟ ΒΙΛΑ

  22670 31709, 32541

   

  ΕΥ ΖΗΝ

  22670 32888

   

  ΖΕΜΕΝΟΣ

  22670 31881, 31487

   

  ΙΩΑΝΝΑ

  22670 31535

   

  ΚΟΚΚΟΒΟΣ Λ.

  22670 32033

   

  ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑ

  22670 31541

   

  ΜΑΡΙΑ

  22670 31803

   

  ΜΕΛΑΘΡΟΝ

  22670 31447

   

  ΜΥΛΩΝΑ

  22670 32111

   

  ΝΕΦΕΛΕΣ

  22670 32777

   

  ΝΟΣΤΟΣ

  22670 32800

   

  ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΩ

  22670 29180

   

  ΟΝΤΑΣ

  22670 31870

   

  ΠΑΤΡΙΚΟ

  22670 32872

   

  ΠΕΤΡΙΝΟ

  22670 31384

   

  ΠΙΣΩ ΑΛΩΝΙΑ

  22670 31390

   

  ΠΛΟΒΑΡΜΑ

  22670 31558

   

  ΠΥΡΡΑ

  22670 32108

   

  ΣΕΛΕΝΑ

  22670 31990

   

  ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΕΥΘ.

  22670 32129

   

  ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Λ.

  22670 31547

   

  ΣΦΑΛΑΚΙ

  22670 31970

   

  ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ

  22670 31146, 31204

   

  ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΥΦΡ.

  22670 31021

   

  ΧΡΥΣΑ

  22670 31815

  Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

  Χρήσιμα τηλέφωνα

  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ:
  22673/50100      
  Fax: 22670/22063


  Δ.Ε. Διστόμου: 22673 - 50100
  http://www.daa.gov.gr

  mail: info@daa.gov.gr

   

  kep

  Κ.Ε.Π.: 22670/29000,

  Fax: 22670/29001

  Αρχαιολογικό Μουσείο
  Διστόμου
  : 22670/22000

   

  T.Ε. Στειρίου: 22670 22161
  Fax: 22670 22123

  Μουσείο Οσίου Λουκά: 22670/22797


  Δ.Ε Αράχωβας: 22673 50200, 22670 31250

  Υπηρεσίες

  Διοικητική: 22673 50201

  Οικονομική: 22673 50207

  Tεχνική:  22673 50208-9

  Τηλέφωνο Προέδρου: 22673 50210

  Fax: 22673 50250, 22670 32091

  e-mail: arachova@otenet.gr

  http://www.arachova.gr

  22670 31630, 31262

  Fax: 22670 - 29125

  e-mail: detpa@arahova.gr

  K.E.Π. 22670 29125, 22673 50205, 22673 50212

  Fax: 22670 29126


  Δ.Ε Αντίκυρας: 22670 41474

  Fax: 22670 41485

  e-mail: antikyra@otenet.gr  

  http://www.antikyra.gr

  K.E.Π: 22670 41024, 41025

  Fax: 22670 29315

  Βοήθεια στο σπίτι:

  22670-29320, 29304


  Κέντρο Υγείας Διστόμου: 22670/22222, 22790-3

  Α.Τ. Διστόμου: 22670/22100

  Α.Τ. Αράχωβας: 22670/31333
  Α.Τ. Παραλίας: 22670/42220,41222


  Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

   

  Διστόμου: 22670 22275

  Παρ. Διστόμου: 22670 41312

  Αράχωβας: 22670 31281