Τελευταία Νέα του Δήμου μας

Νέα της Aυτοδιοίκησης

Aftodioikisi.gr
 • Πειθαρχικά και ποινικά θα διωχθούν οι «εισβολείς» φοιτητές του ΕΚΠΑ
  Πειθαρχικά και ποινικά θα διωχθούν οι φοιτητές που διέκοψαν σήμερα (Πέμπτη) το πρωί, τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών και δεν επέτρεψαν για αρκετή ώρα στα μέλη της να βγουν από το κεντρικό κτίριο στα Προπύλαια.(Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ). Σύμφωνα με «tovima.gr» το νέο αυτό επεισόδιο οδηγεί όμως στην ανάμειξη των αρχών στο θέμα των συνεχών καταλήψεων στα κέντρα διοίκησης των ελληνικών ΑΕΙ, καθώς τα επεισόδια έχουν καταγραφεί σε κάμερες και θα αναζητηθούν τώρα οι υπεύθυνοι. «Όποιος διαπράττει ένα αδίκημα πρέπει στην συνέχεια να λογοδοτήσει γι” αυτό» λέει σχετικά στο «Βήμα» ο κ. Φορτσάκης. «Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να διερευνηθεί αν διαπράχθηκαν τα αδικήματα της παραβίασης ασύλου και παράνομης παρακράτησης ατόμων» προσθέτει. «Κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει επειδή δεν θα το ανεχτώ να ξαναγίνει. Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε το Πανεπιστήμιο να κυβερνηθεί έτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Ποτέ δεν είπα σε φοιτητή ότι δεν θα τον ακούσω και μάλιστα είχαμε φροντίσει ώστε να ακουστούν εν ηρεμία τα αιτήματά τους, γιατί σε πολλά μπορεί να έχουν δίκιο, κανείς δεν το αρνείται αυτό. Αντί να έρθουν όμως το μεσημέρι και να συζητήσουμε ήρεμα όπως είχαμε αποφασίσει, προτίμησαν να μπουν στην αίθουσα το πρωί, να μη μας αφήσουν να συνεδριάσουμε και να μη μας αφήσουν και να βγούμε από την αίθουσα κλείνοντας τις πόρτες» αναφέρει ακόμη ο κ. Φορτσάκης. «Είμαι υποχρεωμένος να λειτουργήσω τη Σύγκλητο κανονικά, αλλιώς υπό το κράτος της σύγχυσης και του φόβου των μελών της από τέτοια περιστατικά, οι αποφάσεις της θα ήταν παράνομες» λέει ο κ. Φορτσάκης, για να συμπληρώσει ότι «όσοι αναμίχθηκαν σε αυτά τα επεισόδια θα κληθούν να λογοδοτήσουνν». Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών επρόκειτο να συζητήσει σήμερα τα κρίσιμα θέματα της φύλαξης του ιδρύματος, των νέων συμβάσεων καθαριότητας και τα θέματα των διοικητικών του υπαλλήλων και των κενών που έχουν δημιουργηθεί. Τελικά η συνεδρίαση αυτή δεν έγινε ποτέ, καθώς διακόπηκε όταν στον χώρο της συνεδρίασης εισήλθαν περίπου 30 φοιτητές, αλλά θα ορισθεί τις επόμενες ημέρες νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.
 • Χριστοφιλοπούλου: «Δεν υπάρχει απόφαση για μείωση του κατώτατου μισθού στο δημόσιο»
  Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha 989, επισήμανε ότι: «Δεν υπάρχει καμία απόφαση για μείωση του κατώτατου μισθού στο δημόσιο και οι σχετικές διαρροές αδικούν την προσπάθεια και την προετοιμασία που γίνεται, για ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης του μισθολογίου, με ουδέτερο δημοσιονομικό τρόπο» Η κ.Εύη Χριστοφιλοπούλου, επισημαίνοντας δε ότι «πρέπει να ξαναδούμε με δίκαιο τρόπο μεγάλες «οικογένειες» υπαλλήλων, όπως οι εκπαιδευτικοί και το νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίες, κατά τη γνώμη μου, υποαμείβονται». Για το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο, η υφυπουργός, τόνισε ότι: «έχει προσεγγιστεί κατά πολύ ο δεσμευτικός στόχος των απολύσεων που απορρέει από τις δεσμεύσεις της χώρας και βρισκόμαστε στα τελευταία βήματα. Το υπόλοιπο των απολύσεων για το 2014 θεωρούμε ότι μπορεί να καλυφθεί από τις εξόδους από το Δημόσιο λόγω πλαστών δικαιολογητικών και σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αναζητούμε πλαστά εκεί που δεν υπάρχουν».
 • ΕΣΠΑ, μεταφορά μαθητών και διατροφικό επίδομα νεφροπαθών οι προτεραιότητες της ΕΝΠΕ
  Σήμερα συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και στην πρώτη του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθούν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους αρχηγούς κομμάτων και υπουργούς της Κυβέρνησης, προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις σε μια σειρά κοινών θεμάτων που απασχολούν τις 13 Περιφέρειες. Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κώστας Αγοραστός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εστίασαν κυρίως στα προβλήματα της διαχείρισης του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ), της μεταφοράς των μαθητών και του διατροφικού επιδόματος των νεφροπαθών. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι η ΕΝΠΕ είναι κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε αλλαγή του σημερινού διαχειριστικού μοντέλου που αφορά στο νέο ΕΣΠΑ, που θα οδηγήσει στην μη εύρυθμη, γρήγορη και αποτελεσματική για την οικονομία και την κοινωνία υλοποίηση του προγράμματος, ενώ επισημάνθηκε η ταχύτητα με την οποία πρέπει να κινηθούν Υπουργεία στην τελική κατάρτιση των Τομεακών Προγραμμάτων. Τέλος, αποφασίστηκε να ζητηθεί και επισήμως από το υπουργείο Εσωτερικών να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών και των διατροφικών επιδομάτων των νεφροπαθών μετά την πρόσφατη έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος για οριζόντια περικοπή της χρηματοδότησή τους.
 • Τρεις οι πρόεδροι στην ΠΕΔ Αττικής – Νικητής, όμως, ένας
  Τρεις, τελικά, θα είναι οι πρόεδροι της ΠΕΔ Αττικής καθώς Γκότσης, Σαράντης και Ιωακειμίδης αποφάσισαν να μοιράσουν τη θητεία στα τρία. Μόνο που η νίκη ανήκει στον Ηρακλή Γκότση και τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, δεν έκανε πίσω στις ασφυκτικές πιέσεις του δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού να είναι αυτός ο πρώτος πρόεδρος και άρα να ορίσει τους 36 του νέου Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ (άρα και τους 4 της Ε.Ε.) που θα αποφασίσει για το μέλλον των ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια. Και τελικά κέρδισε. Αυτό σημαίνει ότι Γκότσης και Δούρου κρατούν πλέον στα χέρια τους την πλειοψηφία του ΕΔΣΝΑ και άρα την  ακύρωση των ΣΔΙΤ.
 • Επίθεση Τατούλη στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πρέπει να πάψει να δημιουργεί προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»
  Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ΠέτροςΤατούλης, στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, χθες (Τετάρτη 29 Οκτωβρίου): «Από την πρώτη στιγμή κάναμε έκκληση στην αντιπολίτευση για ουσιαστική συναίνεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά δεν το βλέπω εφικτό» δήλωσε σε έντονο ύφος και επισήμανε: «η συνεννόηση αυτή δεν είναι εφικτή γιατί η μείζονα αντιπολίτευση θεωρεί τον εαυτό της το μόνο υπέρμαχο της δημοκρατίας και της διαφάνειας». «Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να δημιουργεί προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρέπει να πάψει να μπερδεύει τους πολίτες επιδεικνύοντας διαφορετική συμπεριφορά στην Πελοπόννησο και διαφορετική συμπεριφορά σε άλλες Περιφέρειες» συνέχισε ο κ. Τατούλης και υπογράμισε ότι «θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην υιοθετεί μια «μυστικοπαθή και καταγγελτική» στάση για θέματα που ούτε συμβαίνουν, ούτε γνωρίζει, γιατί ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει». Απαντώντας σε επερώτηση σχετικά με τους ελέγχους σε συγχρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ζήτησε από το ΣΥΡΙΖΑ και σύσσωμη την αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Τόνισε δε ότι όλοι οι μέχρι τώρα έλεγχοι που έχουν γίνει από τα πιστοποιημένα ελεγκτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποδεικνύουν τον εξαιρετικό τρόπο εκτέλεσής τους και την απόλυτη διαφάνεια στη διοίκησή τους, «ακόμα και στα έργα που παραλάβαμε διαλυμένα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τατούλης. Έντονα επέκρινε, τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τη μείζονα αντιπολίτευση για τον τρόπο που έθεσε την ερώτηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει καμία σχέση με ελληνικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, «δεν έχει καμία αρμοδιότητα στον τρόπο διοίκησης των υπηρεσιών μας, όπως συγκεκριμένα αναφέρετε στην ερώτησή σας» και πρόσθεσε ότι «κάτι τέτοιο θα συνιστούσε παραβίαση του κανονιστικού πλαισίου για την εκτέλεση των συγχρηματοδοτούμενων έργων και τον έλεγχό τους».
 • Δημόσιο: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 773 θέσεις – Ποιους αφορά
  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 12/9-10-2014 και 13/15-10-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, επτακοσίων πέντε (705) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και εξήντα οκτώ (68) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014), τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (επιλογή: Online Υπηρεσίες). Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα: Δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2014 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1−1−2009 και μετά καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση/αναπλήρωση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 13ης Νοεμβρίου 2014, ημέρας Πέμπτης. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 18η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2014 Κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες. Υπενθυμίζεται ότι μόνο αιτήσεις σε κατάσταση «Υποβλήθηκε» μπορούν να εκτυπωθούν. Σε περίπτωση που η αίτηση εμφανίζεται στη «Λίστα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων» σε κατάσταση «Ανοιχτή (Συμπλήρωση)», είναι απαραίτητο να υποβληθεί εκ νέου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές ερωτήσεις, πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.. Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ: Τις εργάσιμες ημέρες: Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 (Τηλ. 2131319137, 132, 141, 124 και 131) Τις αργίες: Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00 (Τηλ. 2131319137, 132, 141, 124 και 131) Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr
 • ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 79 θέσεων για υπουργεία, Μητροπόλεις (πίνακας)
  Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλει για δημοσίευση η 4K/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα εννέα (79) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Γ.Ε.Σ – 424 ΓΣΝΕ) και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Καταστήματα Κράτησης). ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ  
 • Άμεσα το επίδομα στους πληγέντες του Δήμου Αχαρνών
  Σε αναμόρφωση προϋπολογισμού θα προχωρήσει αύριο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αχαρνών, προκειμένου να μπορέσει να συνδράμει τους δημότες που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Ο δήμος προτίθεται να καταβάλει από δικό του κονδύλιο το βοήθημα των 586 ευρώ, ώστε να ανακουφίσει τους πληγέντες άμεσα και μέχρι να καταβληθεί το βοήθημα από την κεντρική διοίκηση. Συγχρόνως, ο δήμος βρίσκεται σε επαφή με Έλληνες ευρωβουλευτές προκειμένου να διερευνήσει δυνατότητες χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό ταμείο. Τα αιτήματα που υποβλήθηκαν, συνολικά, στο δήμο είναι 370, για καταστροφές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και έχουν ήδη διενεργηθεί 50 αυτοψίες. Άστεγες έχουν μείνει 15 οικογένειες (κατά μέσο όρο τεσσάρων ατόμων) που φιλοξενούνται είτε με δαπάνη του δήμου, είτε από τρίτους.
 • Ενώ εσείς κοιμάστε… η επιδερμίδα σας μπορεί να λάμψει-Δείτε τους 4 τρόπους
  Το ότι οι γυναίκες είναι πολυάσχολες είναι γνωστό. Μετά την εργασία και τις δουλειές του σπιτιού, ποια ώρα είναι αυτή, που μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, το ΒΡΑΔΥ. Και αν και το βράδυ σου θέλεις να το αφιερώσεις στα παιδιά ή στον… σύζυξ τότε τι μένει η ώρα του ΥΠΝΟΥ. Για σας, που θέλετε να ξυπνάτε και να είστε η ομορφότερη υπάρχει τρόπος. Μάλιστα βρήκαμε 4 τρόπους, ειδικά τον χειμώνα που το κρύο δεν συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο στο δέρμα σας, να τους εφαρμόσετε στον ύπνο σας και να ξυπνάτε σαν Χιονάτη! Στυπτικό με Λεμόνι και Αμυγδαλέλαιο Βοηθά να απαλλαγείτε από κάτι που όλες μας μισούμε: τους μαύρους κύκλους. Κάντε ένα μείγμα με φρέσκο χυμό λεμονιού και λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και ανακάτεψε το. Απλώστε το κάτω από τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο και όταν ξυπνήσετε θα είστε φρέσκια και χωρίς μαύρους κύκλους. Κρέμα με Ντομάτα και Μέλι Κόψτε μια φέτα ντομάτα και ανακατέψτε τη με λίγο μέλι. Μόλις φτιάξετε έναν παχύ πολτό, βάλτε τον στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο (βάλτε μια πετσέτα στο μαξιλάρι, για να μη λερώσετε σεντόνια και μαξιλάρια). Οι ντομάτες περιέχουν υψηλά επίπεδα βιταμινών και ανόργανων συστατικών που είναι τέλεια για το πρόσωπο. Ξεπλύνετε το πρωί το πρόσωπό σας και απολαύστε τη λαμπερή σας επιδερμίδα στον καθρέφτη για ολόκληρη την ημέρα. Μάσκα με Βρώμη και Μέλι Αυτή η μάσκα είναι τέλεια για τα ξηρά δέρματα. Τα δύο αυτά συστατικά είναι ασφαλή για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ η βρώμη θα ενεργήσει για να καταπραΰνει την τραχιά επιδερμίδα. Ανακατέψτε μαζί ίσα μέρη μέλι και βρώμη μέχρι να φτιάξετε μία παχιά πάστα. Απλώστε την ομοιόμορφα στο πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Το πρωί ένα ενυδατωμένο πρόσωπο θα σας περιμένει. Έλαιο από Καρύδα και Τεϊόδεντρο Όταν αυτά τα δύο έλαια συνδυάζονται, παράγεται ένας ορός που θα βοηθά στη μείωση των κοκκινίλων και της ακμής. Αναμείξτε μερικές σταγόνες από αιθέριο τεϊόδεντρου σε μια κουταλιά λάδι καρύδας και ανακατέψτε. Απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο σας το πρόσωπο πριν πάτε για ύπνο.
 • Ντινόπουλος: NON Αίτημα από την Δούρου για πρόσληψη καθαριστριών
  Απαντώντας στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο αίτημα για πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας: «Ας ρωτήσει, επιτέλους, η Περιφερειάρχης τις υπηρεσίες της το πολύ απλό. Πότε υπέβαλαν το όποιο αίτημα για προσλήψεις στο Υπουργείο Εσωτερικών; Γιατί τέτοιο αίτημα δεν έφτασε ποτέ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Δηλαδή (απαντώντας στο non paper της) της λέμε…. NON-Αίτημα ! Και εδώ – όπως και στις καθαρίστριες – έμεινε στα λόγια», καταλήγει ο κ. Ντινόπουλος
 • Αποφάσεις Δ.Σ - 2014
  
  Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
  ΧείριστοΆριστο 

   

  diamoni-1

  Κατεβάστε από εδώ τον τουριστικό οδηγό διαμονής στην Αράχωβα

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
   

   

   

  ALPEN HOUSE

  22670 31970

   

  PARNASSIA

  22670 29246

   

  SANTA MARINA

  22670 31230

   

  ΑΙΓΛΗ

  22670 31767

   

  ΑΝΕΜΟΛΙΑ Β΄ (ΠΙΣΙΝΑ)

  22670 31640-44

   

  ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΝΝ Γ΄

  22670 31427

   

  ΑΡΑΧΩΒΑ ΙΝΝ Γ΄

  22670 31353, 31497, 32195

   

  ΑΣΤΕΡΩ Ε΄

  22670 31622, 31646

   

  ΛΥΚΩΡΙΑ Β΄

  22670 31180, 32132

   

  ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ Γ΄

  22670 32481-2

   

  ΣΚΑΜΝΟΣ

  22670 31927

   

  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Γ΄

  22670 31046, 31024

   

   

   

   

   

   

  ΞΕΝΩΝΕΣ – ΠΑΝΣΙΟΝ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

   

   

   

   

  ΑΓΙΑΝΝΟΡΕΜΑ

  22670 31485

   

  ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝ.ΓΥΝ.

  22670 31519

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  22670 32884

   

  ΑΡΙΑΔΝΗ

  22670 31247

   

  ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ

  22670 31529

   

  ΔΗΩ

  22670 32472

   

  ΔΡΥΑΔΕΣ

  22670 32303

   

  ΔΩΜΑ

  22670 31119

   

  ΕΓΚΑΡΣΙΟΣ

  22670 31810

   

  ΕΝ ΟΙΚΟ ΒΙΛΑ

  22670 31709, 32541

   

  ΕΥ ΖΗΝ

  22670 32888

   

  ΖΕΜΕΝΟΣ

  22670 31881, 31487

   

  ΙΩΑΝΝΑ

  22670 31535

   

  ΚΟΚΚΟΒΟΣ Λ.

  22670 32033

   

  ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑ

  22670 31541

   

  ΜΑΡΙΑ

  22670 31803

   

  ΜΕΛΑΘΡΟΝ

  22670 31447

   

  ΜΥΛΩΝΑ

  22670 32111

   

  ΝΕΦΕΛΕΣ

  22670 32777

   

  ΝΟΣΤΟΣ

  22670 32800

   

  ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΩ

  22670 29180

   

  ΟΝΤΑΣ

  22670 31870

   

  ΠΑΤΡΙΚΟ

  22670 32872

   

  ΠΕΤΡΙΝΟ

  22670 31384

   

  ΠΙΣΩ ΑΛΩΝΙΑ

  22670 31390

   

  ΠΛΟΒΑΡΜΑ

  22670 31558

   

  ΠΥΡΡΑ

  22670 32108

   

  ΣΕΛΕΝΑ

  22670 31990

   

  ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΕΥΘ.

  22670 32129

   

  ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Λ.

  22670 31547

   

  ΣΦΑΛΑΚΙ

  22670 31970

   

  ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ

  22670 31146, 31204

   

  ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΥΦΡ.

  22670 31021

   

  ΧΡΥΣΑ

  22670 31815

  Share Link: Share Link: Bookmark Google Yahoo MyWeb Del.icio.us Digg Facebook Myspace Reddit Ma.gnolia Technorati Stumble Upon

  Χρήσιμα τηλέφωνα

  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ:
  22673 50100      
  Fax: 22670 22063


  Δ.Ε. Διστόμου: 22673 50100
  http://www.daa.gov.gr

  mail: info@daa.gov.gr

   

  kep

  Κ.Ε.Π.: 22670 29000

  Fax: 22670 29001

  Αρχαιολογικό Μουσείο
  Διστόμου
  : 22670 22000

   

  T.Ε. Στειρίου: 22670 22161
  Fax: 22670 22123

  Μουσείο Οσίου Λουκά: 22670 22797


  Δ.Ε Αράχωβας: 22673 50200, 22670 31250

  Υπηρεσίες

  Διοικητική: 22673 50201

  Οικονομική: 22673 50207

  Tεχνική:  22673 50203

  Τηλέφωνο Προέδρου: 22673 50210

  Fax: 22673 50250

  e-mail: arachova@daa.gov.gr

  http://www.arachova.gr

  22670 31630, 31262

  Fax: 22670 29170

  e-mail: detpa@arahova.gr

  K.E.Π. 22670 29125, 22673 50205, 22673 50212

  Fax: 22673 50250


  Δ.Ε Αντίκυρας: 22670 41474

  Fax: 22670 41485

  e-mail: antikyra@otenet.gr  

  http://www.antikyra.gr

  K.E.Π: 22670 41024, 41025

  Fax: 22670 29315

  Βοήθεια στο σπίτι:

  22670 29320, 29304


  Κέντρο Υγείας Διστόμου: 22670 22222, 22790-3

  Α.Τ. Διστόμου: 22670 22100

  Α.Τ. Αράχωβας: 22670 31333
  Α.Τ. Παραλίας: 22670 42220, 41222


  Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

   

  Διστόμου: 22670 22275

  Παρ. Διστόμου: 22670 41312

  Αράχωβας: 22670 31281

  Ακούστε...


  PopUp MP3 Player (New Window)